Saját történetem

By 2018-05-14Egyéb

Talán az a leghitelesebb, ha a Tűben Edzett blogjának első része az lenne, hogy elmesélem a saját történetemet a fülakupunktúra találkozásával, hatásával, érzésével és az életemre való kihatásával.

Legelőször 2015. január 10-én találkoztam a fülakupunktúrával. Írhatnám, hogy igen, ilyen jó a memóriám és erre napra pontosan emlékszem …  Valójában a legelső alkalommal, amikor Dr. Széchenyi Istvánnál jártunk, kaptunk a férjemmel egy dedikált könyvet pontos dátummal, akkor még csak egy dátum volt, de azóta az utamat jelöli, amellyel most ezeket a blog sorokat írom Nektek. Szóval a legjobb kezekbe jutottam el és a legjobbtól tanultam meg ennek a több ezer évre visszamenő hagyományos gyógyításnak a csodáját.

Az én problémám a migrénes fejfájás volt, ami 2-3 napig is eltartott, zavaró volt minden a környezetemben a fény, a zaj, és ez persze rossz közérzettel és egy csendes, sötét szobával tudott csak társulni. Ami azért jelentett problémát, mert az időközönként hirtelen felbukkanó migréntől nem tudott megállni az élet körforgása, így az én kis napjaimat is tovább kellett folytatnom, ezekkel a fájdalmakkal, amelyek a magas hatóanyagú gyógyszerek sem csillapítottak nagymértékben. Ez a fejfájás egészen kiskoromban 9 évesen kezdődött, így gyerekkorom óta több orvosnál és több vizsgálaton is jártam, sajnos megoldás és a fájdalmak végleges megszüntetése nélkül.

Visszakanyarodva az első fülakupunktúrás kezelésre, melyet már kíváncsian vártam, és egy picit bizakodva is, hogy hátha segítséget kapok a természetgyógyászatban a problémámra. Már az első alkalom nagyon érdekes hatást keltett bennem, és amióta én is ezzel foglalkozom, a kezelt személyek is ezt a kifejezést használják. Rájöttem, hogy ez egy összefoglaló megfogalmazása annak, amiket érez az ember az első kezelés során. Ilyenkor egy kicsit lecsendesül a világ, a kezelt elméje, szinte érezni lehet a láthatatlan energiák jótékony hatását, ahogy megtelik az ember életenergiával, megszűnnek a szellemi és mentális blokkok. Olyan élmény, tapasztalat volt, mint egy spirituális fejlődés minden egyes kezelés során. Ha visszaemlékszem kb 4 kezelésen voltam, amióta ez a migrénes fejfájásom teljesen megszűnt és azóta sem tért vissza.

Így hát az én életembe ez a meggyőző érzés volt az elindítója annak, hogy szeretnék fülakupunktúrával foglalkozni, és segíteni másoknak is megmutatni azt, hogy a betegségekkel nem kell együtt élni, nem kell elfogadni a fájdalmakat, kellemetlenségeket, amelyek megnehezítik a mindennapokat, ha ezektől el is lehet ”köszönni”!

admin

Author admin

More posts by admin